Pages

Saturday, 16 November 2013

Mahukan Muslimah handsock yang trendy dan selesa?? Lai..lai..lai..cari kat sini

As'kum

Entry saidah kali ini adalah berkenaan dengan muslimah handsock. Baru-baru ni saidah dapat satu idea nak buat muslimah handsock yang trendy, lain dari yang lain ! :) jom tengok sket


Pss: TQ Hazirah Meow kerana bagi pinjam tangan. Permulaan jadik model gitewww~~



Tempahan dibuka. Korang boleh tempah mengikut warna yang korang nak. Ianya selesa dan trendy, harganya berpatutan. Hanya RM10.00 termasuk caj post. *post laju*.. Berpatutan kann?? So, kalau berminat, boleh lah anda menelefon 999, dengan segeranya sepasukan syarikat kami menghantar sepasukan team yang lengkap beruniformm,, dan menghantar saman bukannye handsock,, hehehhehe,,, so, JADILAH ANTARA PELANGGAN PERTAMA KAMI!! dan dengan itu, kami akan berikan 100 pasang handsock percuma kepada ahli2 keluarga anda,, beliiii jangan x belii.

Hihihi...

P/S: Kalau berminat nak beli banyak/ by pieces, whatssap ke no saidah +60192779757. ^^

Daisypath - Anniversary